Блогова мережа ВКурсі.ком: підсумки 2013

Новий, 2014 р. блогова мережа ВКурсі.ком зустрічає, переступивши позначку 1000 зареєстрованих користувачів, 6600 опублікованих дописів і 21400 залишених коментарів від часу заснування проекту. Втім, ці сухі цифри говоритимуть більше в контексті конкретного відрізку часу: протягом минулого року ми разом створили 1800 унікальних постів та опублікували 5300 авторизованих коментарів — у середньому це близько 5 дописів і 15 коментарів на день. Ми залишаємось найбільшим регіональним дискусійним майданчиком. Зрештою, саме цього року слово «блогер» по-справжньому легітимувалось в інформаційному просторі як особливий жанр публічної діяльності.

Цього року ми експериментували з новими формами активності, втілили ідею мережевого буккросингу, доповнили ресурс новими інформерами, бавились із нашими логотипами, боролись зі спамом, вивчали соціологію, виходили в offline у режимі тематичних марафонів, теле- і радіо-ефірів, семінарів та круглих столів, друкувались на папері, дискутували з журналістами, активно відволікались новими проектамиСтрічка.ком, ВКадрі.ком, ВТемі.ком. А головне — «золоті руки» Ігоря Гамаля наполегливо працювали над новою версією блогосфери, яку постараємось увести в дію після різдв'яних свят. Крім нових функцій ВКурсі.ком отримає і новий, зручний для мобільних пристроїв і планшетів, дизайн.

Нарешті, цього року частиною нашої команди став один із перших авторів ВКурсі.ком — Михайло Шморгун. У нас уже є спільні досягнення, а що більше — великі плани на майбутнє. Про що обов'язково розповімо пізніше.


P.S. Можливо, ми щось забули? Нагадайте нам.

5 коментарів

Михайло Шморгун
Пост Віктора Д набрав більше 13 000 переглядів, що є співмірно з тиражами деяких буковинських газет.
Наші блогери є активними учасниками різних громадських і культурних тусовок.
Загалом — майже всі, приємні люди )
Святослав Вишинський
До слова, мало хто помітив, що у грудні допис Христі Венгринюк «Моя друга революція, або сповідь зі Столиці» здобув 7200 унікальних переглядів усього за пару тижнів. Квітневий допис Вікторії Яшан «Чернівецькі понти: яскраво, дешево та сердито» зараз на позначці 8900 переглядів і т.д.
Михайло Шморгун
Раз уже пішли говорити відверто…
Я дуже люблю вірші Ірини Тригуб і пости Христі… Уважно читаю коментарі Адама і рефлексії Воронцова. Завжди приємно дискутувати з Юрієм Іллічем і Захаром. Захоплююсь фотками Пономаренка. І завжди читаю студентів та молодь, там є цікаві для мене думки. З Максом Кияком, Максимом Михайловичем, Святом Вишинським часто дискутуємо в офлайні, маємо теми… Багато кого не згадав, але «всі дуже гарні і я молодець!» :)
Віктор Довганич
А шо на згадування прізвища вже табу?
Михайло Шморгун
В певних аудиторіях — так… Але ж Ви знаєте, що я до Вас нормально ставлюсь. По-блогерськи…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте