Третя річниця «ВКурсі». Презентація нових проектів

У суботу, 18 травня 2013 р., о 18:00 у Чернівцях у «Literatur Cafe» (Культурно-мистецький центр «Українська книга», Центральна пл., 10, 2 поверх) відбудеться традиційна зустріч блогерів «ВКурсі» (vkursi.com) з нагоди третьої річниці мережі. Крім планів розвитку блогосфери, цього разу ми представимо кілька нових проектів — Інформаційну стрічку «InBuk» (inbuk.com), Інтернет-канал «ВКадрі» (vkadri.com) та Довідковий каталог «ВТемі» (vtemi.com — уже скоро набуде нового формату).

В рамках зустрічі пропонуємо долучитись до розмови про тенденції та перспективи розвитку регіонального Інтернету. З окремою міні-доповіддю, присвяченою громадянським мережам, виступить координатор Неформальної групи «FamaCom» Михайло Шморгун. Після офіційної частини — запрошуємо до неформального спілкування.




14 коментарів

Святослав Вишинський
N.B. Заохочуємо користуватись кнопкою «Поширити» внизу публікації — та поширювати цей допис у соціальних мережах.
Святослав Вишинський
На згадку — фото-звіти зустрічей «ВКурсі» у 2010 р.:



2011 р.:



2012 р.:



— і фотографії з презентації «ВТемі» у 2010 р.:

Захар Подкидишев
Мини-доклады Миши Шморгуна, это как минимум часа на два. Так что те, кто подтянутся к восьми вечера очень даже правильно сделают)))
По крайней мере я так и поступлю)))
Святослав Вишинський
Михайло обіцяв укластись у 10-15 хв.
Святослав Вишинський
2 год. — це норма Святослава Вишинського, який може умертвити аудиторію своєю лексикою і розмовами на будь-яку мислиму тему.
Захар Подкидишев
Ага, щас))) Держи карман шире))))
Михайло Шморгун
я вкладусь в один тост…
Захар Подкидишев
Миша скажи тост.
Миша: Высоко-высоко в горах)))
Святослав Вишинський
Якщо в когось є пристойні фотографії із зустрічі — можете виставляти їх окремими постами. Прохання до Захара Подкидишева — опублікувати текст п'єси. Прохання до Володимира Карагяура — надіслати аудіо-запис виступу. «Такие дела».
Святослав Вишинський
Висновок: «пристойних» фотографій не виявилось.
Максим Пансик
Даєш світлини! Як я не помиляюсь, на зустрічі було три фотоапарати. Власники яких і не власники фотографували, фотографували, фотографували…
Галина Маслак
А четверта річниця Вкурсі буде? Я дуже хочу познайомитися з Сергієм Воронцовим і Еленой Огородовой.
Святослав Вишинський
Четверта річниці ВКурсі.ком минула у квітні (і в лютому за «старим стилем»), за збігом обставин ми її не відзначали. Можливо, відзначимо 4,5 роки восени.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте