Онлайн-марафон «2 роки»

31 березня 2013 року виповниться 2 роки як Чернівці без мера. Ініціатива «Чернівцям Потрібен Мер» (#ЧПМ) вирішила провести онлайн-марафон «2 роки» — де поговорити про те, якими були ці 2 роки для Чернівців з точки зору людей з різних сфер.

Ідея така: онлайн-марафон розбитий на години, у кожної години свій модератор і свої учасники — вони розповідають яким були ці 2 роки для Чернівців з точки зору, наприклад, журналістів, блогерів, політологів тощо. Модератори самостійно обирають і запрошують гостей своєї години — і взагалі, формат ні в чому їх не обмежує, вони мають повну свободу дій. Наразі є модератори від блогерів (Святослав Вишинський), журналістів (Сергій Зарайський) та політологів (Макс Кияк).

Потрібна ваша думка і порада (пишіть на kostynyan@gmail.com, чи повідомленням у Facebook, чи телефонуйте 095-91-044-91, чи тут у коментарях — як вам зручніше):

1. Представників з яких сфер ще варто запросити на кілька годин, що залишилися, і кого запросити модератором цих годин? Можливо, хтось із вас хоче бути модератором? + думаємо, гарно було би зробити годину з підприємцями, запропонуйте будь ласка модератора — який запросить цікавих підприємців і спілкуватиметься з ними годину в ефірі онлайн-марафона.

2. До кого звернутися із пропозицією спонсорства онлайн-марафона? Ми й так потягнемо цей онлайн-марафон, але хотілося би зробити його з кращим обладнанням, з більшою кількістю камер, можливо, з чаєм-кавою і так далі.

3. Потрібні волонтери — допомогти організаційно, допомогти залізячками, допомогти просувати онлайн-марафон інформаційно тощо.

Публічно про онлайн-марафон ми оголосимо десь на початку наступного тижня, коли вже будуть усі подробиці; тоді ж запросимо місцеві сайти до інформаційного партнерства — надамо усім код трансляції для розміщення на їхніх сайтах та дякуватимемо в ефірі за підтримку. Долучайтесь, це буде безпрецедентний для краю медійний формат, це будуть цікаві модератори, цікаві гості, і розмова обіцяє бути змістовною.

3 коментарі

Святослав Вишинський
Пропозиція (більш політична): синхронно ініціювати онлайн-голосування за вірогідних кандидатів на посаду міського голови — як актуальних, так і бажаних. У якості платформи для голосування — пропоную новинарний сервіс «InBuk» з можливістю синхронізації голосів користувачів соціальних мереж «В Контакте», «Facebook» і «Google+».
Святослав Вишинський
Пропозиція № 2 (конкретно політична, яку можна розглядати в перспективі, а не тільки в контексті даного марафону): ініціювати продовжений сет з політиками (потенційними кандидатами), від Миколи Федорука, Віталія Михайлішина, Василя Забродського до Олексія Каспрука, Віталія Ткачука, Назара Горука. Фактично як онлайнова дискусія-дебати (можливо, пізніше). Модератором може бути, прикладово, Анна Глібка — чи навіть Олег Хавич.
Микола Костинян
Друзі, пропозиції «тут у коментарях» малося на увагу, звісно ж, у коментарях першоджерела:)))))
www.causes.com/actions/1741768-2
ця інформація багато в чому неактуальна чи застаріла, та й публікувалася для учасників Ініціативи (бачимо, публічно про онлайн-марафон будемо починати говорити з початку наступного тижня)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте