Лічильник перегляду публікацій

Від сьогодні всі нові публікації отримають лічильник переглядів:


В число переглядів включаються перегляди неавторизованих користувачів та НЕ включаються перегляди автора публікації.

Число переглядів відображає тільки кількість «унікальних» переглядів, для того щоб запобігти фіктивному накрученню лічильника.

Будьте з нами, будьте ВКурсі.

6 коментарів

Роман Жахів
Нарешті!!! Дякую. До слова, відзначив для себе, дякуючи нововведенню, що мій блог на ВКурсі популярніший за інші мої блоги. Пост «Презентазія „Діти застою“ В. Кожелянка», на ВКурсі — 294 перегляди, аналогічний — на Букінфо — 22 перегляди.
Святослав Вишинський
Кількість переглядів залежить не тільки від ресурсу, але й від активності самих читачів, кількості перепостів у соціальних мережах, актуальності окремо взятого матеріалу. Таким чином чим більше посилання на допис поширюється через інші сайти, мессенджери тощо — тим більше читачів з ним ознайомлюються. Для того, аби акумулювати мережеву взаємодію користувачів, ми найближчим часом модернізуємо систему поширення інформації і вона впливатиме на рейтинги блогерів «ВКурсі».
Святослав Вишинський
Лічильник установлено 7 травня 2012 р., тож усі дописи, опубліковані раніше, були виключені з обрахунку, оскільки він розпочався би тільки з цієї дати і не відображав би дійсної статистичної історії всіх постів за попередні 2,5 роки. Вся статистика відтак нараховується з 7 травня 2012 р. і тільки для постів, опублікованих з цієї дати.
Роман Жахів
Нова опція — поширення. А де інформація?
Святослав Вишинський
Коли поширення буде прив'язане до рейтингових показників. На даний момент працює «просто» поширення, яке дозволяє бачити інтеракцію користувачів, але поки що воно не враховується в особистому рейтингу. Ідея полягає в тому, щоб користувачі, поширюючи пости інших авторів, підвищували цим власні рейтинги так само, як і через голосування.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте