Дотримання правил

11 травня адміністрація ВКурсі обмежила створення організаційних сторінок, надалі цей пункт попередньо погоджуватиметься з модераторами. Надмірна увага до сторінок установ нівелює особистісну складову блогосфери, тож ми не рекомендуємо зловживати цією опцією. Доглядачам уже існуючих сторінок нагадуємо, що в них доцільно розміщувати виключно імперсональну інформацію (анонси, звіти, документацію), тобто дані, що не вписуються в особисті блоги. В мережі ВКурсі допускається створення офіційних сторінок тільки авторами, котрі мають безпосередній стосунок до адміністрації даних закладів/установ/об'єднань.

Нагадуємо, що блогова мережа ВКурсі регламентується Правилами і Концепцією, дотримання яких є обов'язковим. Крім декількох неофіційних сторінок, з мережі ВКурсі було видалено профілі і пости, що порушують порядок реєстрації та публікації матеріалів (неавторські передруки, фіктивні імена). Ми звертаємо увагу, що підозріла поведінка користувачів також фіксується (реєстрація та авторизація з однакових IP-адрес, односторонні голосування тощо): в разі виявлення «фейкових» профілів, створених для «накручування» рейтингів, вони видалятимуться, при цьому видалення профілю анулюватиме всі залишені з нього голоси. Бенефіціарії таких дій обмежуватимуться в доступі до мережі.

4 коментарі

Максим Татарченко
«реєстрація та авторизація з однакових IP-адрес»:

1) Різні користувачі можуть бути за 1 NATом.
2) Недобросовісний користувач з більшою імовірністю (як і любий користувач взагалі) має динамічну адресу.
Святослав Вишинський
Однакові IP, звісно, не є вирішальним показником, але в комбінації з іншими підозрілими факторами можуть формувати певну картину.
Святослав Вишинський
Персональний модераторський коментар «to whom it may concern»: припиніть систематично обвалювати рейтинги користувачів, голосуючи в «мінус» підряд за всі їхні дописи і профілі — це виходить за межі об'єктивного оцінювання. Рекомендуємо надалі поводитись виваженіше.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте