Як все пройшло...

Чергова річниця вкурсі відбулася в «Literatur Cafe». Було багато спілкування, вина, щасливих посмішок друзів і навіть нових знайомств. Спонсорами заходу були пиво «Чернігівське» та вино «Порошковське» (солодке, дуже солодке — бо голова з ранку болить). Окрема подяка нашому коньячному спонсору.
 

до...

Фікус

 

Тризуб по-буковинськи

Пінжак від Вороніна

коньячний спонсор анекдотує

 Альберт Комарі (намаз)

Після

7 коментарів

Галина Дичковська
Якось все ж воно «буковинсько», а хотілося б розширення…
Святослав Вишинський
Пропонуємо Івано-Франківську у травні ініціювати власну зустріч-презентацію «ВКурсі» або просто неформальні посиденьки для початку. Окрема виділена стрічка у вас є, блоги і рейтинги для розсилки запрошень — є, профілі в соціальних мережах для авторизації — є, регіональні веб-сайти для розміщення ретрансляції — є. Весь необхідний інструментарій + власна ініціатива.
Володимир Карагяур
Погоджуюсь зі Святом — влаштуйте собі своє свято вкурсі. І не забудьте нас у гості запросити.
Галина Дичковська
Ось завжди так(((, ініціатива тебе ж і наздожене((((. Поглянула стрічку Івано-Франківська, перші 5 сторінок. Там 80% моїх дописів, а ще кілька Оксани Гринів та Максима Стрипка. Тож доведеться «соображать на троих»)))
Святослав Вишинський
Окрема подяка за нетверезі дискусії під час і після свята, знайомства, залицяння і trash-afterparty. Хто не був і не брав участі — майже нічого не втратив.
Ірина Тригуб
так прям і нічо не втратив?)
Максим Татарченко
Вибачайте що не був, але поїзд така штука, що чекати не буде))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте