Зустріч блогерів "ВКурсі". Друга річниця

У суботу, 21 квітня 2012 р., о 18:00 у «Literatur Cafe» (м. Чернівці, Центральна пл., 10, 2 поверх Культурно-мистецького центру «Українська книга») відбудеться зустріч блогерів ВКурсі. Презентуємо плани проекту і неофіційно відзначимо другу річницю мережі. Запрошуємо всіх, хто ВКурсі. Пригостимо вином.

 

5 коментарів

Святослав Вишинський
На зустрічі «ВКурсі» ініціативна група проекту розповість про новації, які чекають на веб-сайт у найближчі місяці, а також про розширення мережі в реальний простір. Серед іншого пропонуватимемо обговорити формати спільної взаємодії в off-line. Після розмов про серйозне — неформальна частина, музика, вино, спілкування. Захід носитиме закритий характер. Якщо маєте додаткові ідеї — відписуйтесь у коментарях або звертайтесь приватними повідомленнями.

P.S. Навіть найбільша бочка вичерпується, тож добре не спізнюватись. Подія триватиме до 21:45.
Святослав Вишинський
P.P.S. Політтехнологічний поєдинок, запланований між командами «WorldLord Media» та Школою Практичної Аналітики, в разі точної домовленості пропонуємо винести окремо на п'ятницю, 20 квітня, або на суботу, 21 квітня, на післяобідній час (15:00 або 16:00) у зручному для команд місці. Ця подія не повинна накладатись з неофіційною зустріччю блогерів. Усі питання по темі поєдинку координувати з Андрієм Круглашовим.
Святослав Вишинський
Нагадуємо, що сьогодні, о 18:00 у «Literatur Cafe» — зустріч блогерів «ВКурсі». Маємо про що розповісти і чим поділитись. На згадку — фото-звіти із зустрічей блогерів з нагоди першого півріччя (жовтень 2010 р., фотограф Роман Вітовский) та першої річниці мережі «ВКурсі» (квітень 2011 р., фотограф Галина Єреміца) в кав'ярні «Harmonie des Kaffes».
Ігор Гамаль
Святкування в минулому році:



більше фото тут
Лілія Шутяк
Ех, как молоды мы были:)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте