Реєстрація із соціальних мереж

Раді повідомити, що від сьогоднішнього дня у блоговій мережі ВКурсі стала можливою реєстрація через соціальні мережі «ВКонтакте» і «Facebook». Щоб зареєструватись, достатньо увійти за допомогою відповідного профілю соціальної мережі в меню у правому верхньому куті сайту.


В разі, якщо Ви ще не зареєстровані в мережі ВКурсі  — Ваша сторінка буде створена автоматично, при цьому фотографія та аватар скопіюються із соціального профілю. Змінити ці налаштування після приєднання до мережі ВКурсі можна стандартним чином у персональних налаштуваннях. Якщо Ви маєте профіль «Facebook» або «ВКонтакте» і раніше підключили його до блогу ВКурсі, то Ви можете входити на сайт через відповідне меню, не вводячи логін і пароль.

Користувачі, що зареєстровулись через соціальні мережі, мають змогу вільно коментувати та голосувати за дописи і коментарі інших авторів, проте наразі не мають змоги вести власний блог. Право на створення блогових дописів для цієї категорії дописувачів тимчасово обмежене — для введення в дію всіх функцій необхідно попередньо написати запит адміністраторам. Коментатори із соціальних мереж також не мають змоги запрошувати нових авторів через e-mail. Зареєстровані автори ВКурсі при публікації власних дописів можуть обмежувати в налаштуваннях право користувачів із соціальних мереж коментувати свої пости та голосувати за них.


При реєстрації із соціальних мереж слід, однак, пам'ятати про Правила та Концепцію мережі ВКурсі  — профілі, в яких буде вказано несправжні ім'я та прізвище, будуть блокуватись. Якщо на одному з Ваших соціальних профілів ім'я не відповідає дійсності — не використовуйте його для реєстрації, оскільки тоді дані з цієї сторінки автоматично вносяться до нового блогу і при невідповідності будуть заблоковані модератором. Проте такі профілі можна доєднувати пізніше до вже зареєстрованих сторінок ВКурсі — в такому разі буде використовуватись тільки їхній ID при збереженні справжніх ім'я та прізвища, введених в основному профілі.

7 коментарів

Святослав Вишинський
Будьте уважні: якщо Ви вже реєструвались у мережі «ВКурсі» раніше — не повторюйте реєстрацію і не створюйте профілі-дублікати, система фіксує їх автоматично і вони видалятимуться. Маючи блог у мережі «ВКурсі», Ви можете двома кліками під'єднати до нього соціальні профілі «В Контакте» і «Facebook», однак для цього слід спершу увійти звичним чином, ввівши логін і пароль Вашого блогу, а потім підключити соціальні сторінки:

vkursi.com/page/social/
Святослав Вишинський
Користувачі, що зареєструвались у блоговій мережі «ВКурсі» через соціальні профілі, в яких указані неправильні імена або нікнейми, можуть подавати заявку на зміну імені під цим повідомленням у формі звичайного коментаря протягом одного дня після реєстрації. У противному разі сторінки з невідповідними даними будуть блокуватись назавжди.
Микола Костинян
серйозний крок, вітання!
не знаю як вк, а фб-логін працює гарно)
може, варто було робити це раніше — з іншого боку, це повністю змінює принцип участі: був за інвайтами, досить закритий вхід — тепер площадка стає абсолютно відкритою.
якщо правильно поширити інформацію про це, має гарно додати проектові
Святослав Вишинський
Якраз на твоєму профілі також повторно протестувати об'єднання реєстрацій: ти щойно повторно зареєструвався з «Facebook», оскільки перед цим не об'єднав ID «Facebook» зі своїм блогом (ця опція існувала з липня 2011 р. — xto.vkursi.com/2412.html). Таким чином вийшло два профілі, які модератор об'єднав, зберігши рейтинг, дописи, коментарі — тепер можеш логінитись і через «ВКурсі», і через «Facebook», входячи в один блог.

Щодо закритості, то ідея зняти її, зберігаючи Правила «ВКурсі», виникла ще весною, перший крок до її реалізації було зроблено в липні, але з різних причин повне введення функціоналу в дію відклалось дотепер. На жаль і на щастя, проект некомерційний, тому віддавати йому 24 год. на добу доволі складно — це має як свої «плюси», так і «мінуси». Проте наразі автори із соціальних мереж по замовчуванню не можуть вести блог, оскільки при реєстрації з «В Контакте» та «Facebook» не надають достатньої інформації у вигляді e-mail — проте при бажанні можуть подавати його в заявці на блог: vkursi.com/page/request/ — у будь-якому це простіше, ніж у минулому.
Григорій Сорочан
наступний логічний крок — «коментарі» через #fb vs #vk :)
Святослав Вишинський
Натяк на хеш-теги у мережі «ВКурсі»? Якщо так, то в них немає потреби, оскільки звичайні теги синхронізовані для всіх блогів. Так само коментатори з «Facebook» та «В Контакте» можуть синхронізувати профілі обидвох мереж, тоді біля їхнього аватару показуються два значки «F» і «В». В перспективі ж усі категорії користувачів будуть вирівняні в правах — спробуємо знайти найпростіший хід для цього.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте