Соціальні мережі ВКурсі

Від сьогодні всі зареєстровані на ВКурсі користувачі мають змогу доєднати до своїх блогів персональні профілі із соціальних мереж «ВКонтакте» і «Facebook». При доєднанні сторінок соціальних медіа блогер автоматично підвищує свій рейтинг на дві одиниці (+2) — по +1 за кожен профіль. Об'єднавши аккаунти, надалі стане можливим авторизуватись та коментувати в мережі ВКурсі, використовуючи будь-який зі своїх соціальних профілів. Авторизованих блогерів про цю опцію сповіщує спливаюче вікно — постійний доступ до неї відкритий для користувачів також у вкладці головного меню «Соцмережі». Для виконання дії потрібно бути авторизованим на ВКурсі — синхронізація зводиться до двох простих кліків кнопок соціальних мереж у вкладці «Соцмережі», всю роботу система виконує автоматично. Синхронізація профілів необхідна для коректної роботи нового функціоналу ВКурсі, котрий стосується коментування і скоро стартує в блогосфері.

Серед інших змін, яких зазнала мережа ВКурсі останніми днями — збільшення блоку «Прямий ефір» на Головній сторінці, незначні правки у вкладках головного меню «Правила» і «Про проект».

2 коментарі

Святослав Вишинський
Всі функції цієї ночі було протестовано на профілі Святослава Вишинського (браузер Opera 11.50) — обидві сторінки соціальних мереж успішно додано до блогового профілю, рейтинг автоматично збільшено на +2. Тестувались також інші браузери, проте якщо в когось виникають проблеми чи несправності — інформуйте коментарями під цим постом.
коментар було видалено
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте