Допис тижня (28 березня - 3 квітня) і місяця на ВКурсі.ком

За проміжок 28 березня — 3 квітня модератори ВКурсі.ком відзначили матеріал Віри Перун "Життєвий експеримент «Як стати інвалідом»" від 29 березня (станом на 00:00 4 квітня рейтинг допису "+5"). За кращий тижневий допис до рейтингу автора додано одиницю ("+1"). Кращі матеріали за результатом голосування користувачів — «Никогда не возвращайся в прошлое!» Генрієтти Беух від 29 березня (рейтинг "+6"), «Я є» Галини Дичковської від 31 березня (рейтинг "+6"), «Провладний сайт вважає, що зняття Федорука створить прецедент для інших обласних центрів» Олега Хавича від 31 березня (рейтинг "+6") та «Терміново! До дії!» Івана Білика від 1 квітня (рейтинг "+6").

Найвагомішим постом місяця за думкою модераторів визнано матеріал Михайла Шморгуна «Страх і ненависть в Україні» від 2 березня (станом на 00:00 1 квітня рейтинг допису "+4"). За кращий місячний допис до рейтингу автора додано три одиниці ("+3").

Критерії, за якими оцінюються дописи — якість, обсяг, стиль, резонанс, суспільна значимість. Топ тижня і місяця за версією модераторів не включають пости особистого характеру, художню творчість блогерів, переклади, анонси, матеріали організаційних блогів, пряму політичну агітацію і дописи самих модераторів. Модератори ВКурсі.ком не завжди розділяють думки авторів, викладені у відзначених адміністрацією дописах.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте