Дописи тижня на ВКурсі.ком (14-27 березня)

За проміжок 14-20 березня модератори ВКурсі.ком відзначили матеріал Альберта Комарі «Гостинно запрошуємо до Венеції!..» від 14 березня (станом на 00:00 21 березня рейтинг допису "+2"). За кращий тижневий допис до рейтингу автора додано одиницю ("+1"). Кращий матеріал за результатом голосування користувачів — «Про чернівецьку «свободу слова» і стару радянську приказку» Вероніки Круглашової від 14 березня (рейтинг "+8").

За проміжок 21-27 березня модератори ВКурсі.ком відзначили матеріал Михайла Шморгуна «З чим їдять маніпуляцію?» від 26 березня (станом на 00:00 28 березня рейтинг допису "+4"). За кращий тижневий допис до рейтингу автора додано одиницю ("+1"). Кращий матеріал за результатом голосування користувачів — «П'ятнична панда — котяча» Вероніки Круглашової від 25 березня (рейтинг "+8").

Критерії, за якими оцінюються дописи — якість, обсяг, стиль, резонанс, суспільна значимість. Топ тижня за версією модераторів не включає пости особистого характеру, художню творчість блогерів, переклади, анонси, матеріали організаційних блогів, пряму політичну агітацію і дописи самих модераторів. Модератори ВКурсі.ком не завжди розділяють думки авторів, викладені у відзначених адміністрацією дописах.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте