Дописи тижня на ВКурсі.ком (28 лютого - 13 березня)

За проміжок 28 лютого — 6 березня модератори ВКурсі.ком відзначили матеріал Михайла Шморгуна «Страх і ненависть в Україні» від 2 березня (станом на 00:00 7 березня рейтинг допису "+3"). За кращий тижневий допис до рейтингу автора додано одиницю ("+1"). Кращі матеріали за результатом голосування користувачів — «Горілка. Соціальна реклама по-нашому» Ігоря Гамаля від 2 березня (рейтинг "+7") та «П'ятнична панда (весняна)» Вероніки Круглашової від 6 березня (рейтинг "+7").
 
За проміжок 7-13 березня модератори ВКурсі.ком відзначили матеріал Віри Перун «Партійний Кобзар?» від 9 березня (станом на 00:00 14 березня рейтинг допису "+3"). За кращий тижневий допис до рейтингу автора додано одиницю ("+1"). Кращий матеріал за результатом голосування користувачів — "«Новий націоналізм» Ернста Юнґера як метафізичний кодекс «нового людського типу»" Олени Семеняки від 13 березня (сумарний рейтинг "+10").
 
Критерії, за якими оцінюються дописи — якість, обсяг, стиль, резонанс, суспільна значимість. Топ тижня за версією модераторів не включає пости особистого характеру, художню творчість блогерів, переклади, анонси, матеріали організаційних блогів, пряму політичну агітацію і дописи самих модераторів. Модератори ВКурсі.ком не завжди розділяють думки авторів, викладені у відзначених адміністрацією дописах.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте