Оновлено дизайн та структуру ВКурсі.ком

У відповідності до збільшення кількості дописів та розширення кола дописувачів блогова мережа ВКурсі.ком поглибила структуризацію матеріалів за основними темами. Відтепер Ви можете читати та публікувати дописи за основними рубриками, доступними як з головної сторінки ВКурсі.ком, так і з панелі головного меню: «Політика», «Культура», «Суспільство», «Спорт», «Особисте». В розділ особистих дописів належить додавати матеріали більш персонального характеру, котрі не підпадають під головні рубрики. Адміністрація ВКурсі.ком залишає за собою право змінювати рубрикацію дописів користувачів у відповідності до редакційної доцільності — однак це не впливатиме на їхнє фізичне розміщення у блогах авторів та точні адреси.
 
Хронологічний потік останніх дописів завжди доступний у рубриці «Прямий ефір», переглядати яку за короткою адресою vkursi.com/all зможуть консервативні користувачі мережі, а також усі бажаючі не пропустити жодного оновлення. Останні п'ять дописів блогосфери додатково відображаються у блоці «Прямого ефіру» на головній сторінці ВКурсі.ком. Окремо звертаємо увагу на можливість вимикати з відображення на головній сторінці окремі блоки, котрі з тих чи інших причин можуть видатись Вам нецікавими — ввімкнути або вимкнути їх з поля зору можна, натиснувши червоні кнопки перед назвами рубрик у головному меню.
 
Ідучи в ногу з часом, ми також вдосконалили окремі елементи дизайну ВКурсі.ком. До переліку інформації, доступної на головній сторінці ВКурсі.ком, додано інформери суміжних із блогосферою проектів — блок з інтегрованим плеєром та посиланнями на останні п'ять відео Інтернет-каналу ВТемі.ком, а також аналогічний блок останніх новин інформаційного проекту Українці.ком, котрі дозволять Вам бути ВКурсі завжди.

7 коментарів

Святослав Вишинський
Відповідно до зміни вигляду головної сторінки ВКурсі.ком варто надати авторам мережі додаткові рекомендації стосовно оформлення публікацій та профілів сторінок. Оскільки тепер поряд із заголовком посту відображається профільне зображення («аватар») — для кращої візуальної ідентифікації Ваших дописів читачами додайте у свій профіль відповідне зображення (не плутати з фотографією профілю). Зображення повинно бути квадратної форми, інакше воно відображатиметься зі спотворенням. Коректніше та точніше заповнюйте інформацію про себе на сторінках профілів — це дозволить зробити спілкування більш конкретним та фаховим.

Окремо зверніть увагу на формулювання заголовків постів — вони повинні бути цікавими та змістовними для читачів. Цей момент в Інтернеті є важливим завжди, однак тепер ефективні заголовки стали іще більш акцентованими. Прохання уникати написання заголовків суцільними великими літерами — це виглядає неестетично, і з психологічної точки зору подібні заголовки важче читаються.

Задля уникнення непорозумінь щодо кількості знаків у публікаціях, нагадуємо про ліміт одного посту 15 тис. друкованих знаків. У разі перевищення ліміту Ви можете розділити матеріал на частини. Окремої уваги потребують тексти, які вставляються копіюванням з документів програми MS Word — оскільки останні мають специфічне внутрішнє кодування, реальний обсяг знаків таких текстів кількаразово перевищує показники статистики. Таким чином задля уникнення програмних конфліктів — використовуйте для вставки з MS Word кнопку в меню редагування публікацій «Paste from Word» з логотипом програми — тоді система опрацює текст автоматично, вилучивши з нього невидимі html-розмітки.
Марианна Батечко
оооо, дуже важлива інформація щодо тексту з MS Word...!
а то я так мучалась...(
дякую..!
Ірина Тригуб
так, з Word це добре придумано)
в мене теж проблеми були
Святослав Вишинський
Проблеми зі вставкою на ВКурсі.ком текстів з документів MS Word можна було вирішувати і раніше, елементарно пропускаючи текст через copy/paste/copy у програмі Notepad (Блокнот). Єдиний мінус — втрата виділень курсивом та (напів)жирним шрифтом.
Ірина Тригуб
пробувала я і з блокнотом)ніц не виходило.менше з тим, головне, що тепер можна без того всього обійтись
Лариса Репка
я якраз через блокнот завжди вставляю (причому на всі сайти) — все виходить, щоправда — втрачається УСЕ форматування
Лариса Репка
Шикарна робота!!! Дякую!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте